Stilte Meditatie Mastbos

Stilte Meditatie Mastbos

Natuur van de menshaptonomie breda, vergaderruimte, haptotherapie, trainingsruimte, coaching, training, workshops, het boshuis, Breda Stilte Meditatie Mastbos

Dit is een uitnodiging om te mediteren in het Mastbos in Breda. Voor het eerst in 2015 ontmoetten zo’n 100 mensen elkaar op een open plek in het bos om eenvoudigweg in stilte te zijn. Het was indrukwekkend.
Op zaterdag 21 mei kan iedereen het wéér beleven. We komen dan samen in het hart van het bos.

Hoe gaat het in z’n werk?
Tussen 19:15 en 19:30 uur heb je de tijd om een plekje te zoeken waar je een half uur stil kunt zitten. Er is dan nog muziek te horen. Als die stopt om 19:30 uur, is het stil tot 20:00 uur. Iedereen kan dan met zijn eigen intentie mediteren en de kracht van mens en natuur ervaren. Dat is bijzonder!

Zodra de muziek weer klinkt, verlaat iedereen in stilte het bos.

Praktische zaken
Parkeren kan bij de Bouvignedreef of bij Het Boshuis aan de Stouwdreef. Het Boshuis is open voor mensen die van ver komen en gebruik willen maken van het toilet. Fietsen kun je stallen vlakbij de stiltelocatie in het bos. Vanaf de Bouvignedreef loop je in 5 tot 7 minuten naar de locatie; vanaf Het Boshuis in ongeveer 10 minuten. Neem zelf spullen mee om comfortabel te zitten zoals een kussen of een bankje.

De leiding is handen van Peter van Soest van Natuur van de Mens.nl en Han Terneldeli van De Kracht van Stilte.nl. 

Locatie

Klik op de foto
De plek is gemakkelijk te vinden: als je vanaf Kasteel Bouvigne het Mastbos ingaat, heb je na het kinderspeelbos aan de linkerzijde een breed bospad. Aan het einde daarvan is een grote ontmoetingsplaats waar de deelnemers samenkomen. Vanaf De Heeren van Oranje, passeer je restaurant De Boswachter en ga je op de asfaltweg linksaf de Bouvignedreef in. Na ongeveer 1 kilometer vind je het bospad aan de rechterzijde.

Aanmelden
Om zicht te hebben op het aantal deelnemers is het fijn dat je je aanmeldt bij info@natuurvandemens.nl. Mocht je op het laatste moment beslissen om te komen, ben je ook zonder aanmelding van harte welkom! Bij zeer slecht weer of onweer gaat het niet door.