Concert onder de Bomen en Parkverlichting op 21 augustus 2016

Concert onder de Bomen en Parkverlichting op 21 augustus 2016

Concert onder de Bomen
Indra Kartodirdjo en Joris Dee

Joris Dee speelt gitaar en zingt
Over herfst, eenzaamheid en verlies
Zoals alleen een getroebleerd romanticus dat kan
Eerlijk en meeslepend

Indra Salima Kartodirdjo speelt viool
En heeft de stem van een engel
Dee's stemgeluid is rauw en gepassioneerd
En laat kleine liedjes groot aankomen

Breekbare songs over verlangen en smart
Monumentale zinnen en hoofdhangrefreinen
Onvervalste zelfbevlekking of niet
Joris Dee weet zelfs de apenheul om te toveren in een muisstil publiek

Parkverlichting

Sinds de Bosverlichting in mei hebben we alweer twee Parkmeditaties achter de rug. Waar we er rekening mee hielden dat het in juli door de vakanties minder druk zou zijn, werden we aangenaam verrast! Er waren zelfs meer mensen dan voorheen en er komen steeds nieuwe gezichten bij. Dat is één woord PRACHTIG!

Lekker buiten mediteren, je bent van harte uitgenodigd!

Er volgen nog twee meditiebijeenkomsten in de open lucht. Eén in het Valkenbergpark en één het Bredase Mastbos. De agenda ziet er als volgt uit:

• Zondagavond 21 augustus: Parkverlichting in het Valkenberg

• Zaterdagavond 24 september: Bosverlichting in het Mastbos

Vanaf 20:00 uur komen we samen in het Valkenbergpark en is er muziek van Jaeya Jaweh. Jaeya speelt didgeridoo en met recht noemt hij zichzelf "hartiest". Liefde en passie zijn de woorden die bij ons opkomen. Joyce Meraki begeleidt hem op handpandrum en samen laten ze zich leiden door het moment. 

Om 20:15 uur gaan we een half uur de stilte in. Ieder met haar of zijn eigen intentie. Als de muziek van Jaeya en Joyce weer begint, is de meditatie ten einde. We zijn hen dankbaar dat ze dit voor ons doen!

Neem zelf iets mee om comfortabel te zitten, zoals een kussen of een bankje. De deelname is gratis. Degenen die willen, kunnen natuurlijk nog even nablijven om te genieten van de prachtige omgeving en elkaars gezelschap. Voel je vrij!

Help je mee om het bekend te maken?

Zoals het met de eerdere meditaties was, zo geldt het nu ook. Wij nemen het initiatief, maar het evenement is niet van ons. Het is van iedereen die komt en van iedereen die zich eraan wil verbinden (en hopelijk dus ook van jou). We willen graag dat de opkomst als een sneeuwbal groeit, ook al is het zomer. Want hoe meer mensen er deelnemen, des te krachtiger en mooier het wordt!

Voel je vrij om de bijeenkomsten onder je eigen naam te verspreiden, graag zelfs! Dat kan door deze mail door te sturen, of bijvoorbeeld door het evenement op Facebook te delen.